Kapat Ikon
Sami Erol: "Scania Firması Aktaş Holding için Gelecekte Önemli Bir Fırsata Dönüşecek"

TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayi Derneği) tarafından, ülkemizdeki firmalarla karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi adına, sektörde önemli bir güç haline dönüşen Scania firmasına yönelik önemli bir ziyaret düzenlenirken, organizasyona Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da bizzat katılım gösterdi.

 

Volkswagen grubuna dahil olmasının ardından, MAN gibi çok önemli ve büyük bir gruba dönüşerek, kamyon ve otobüs üretiminde dünyanın pek çok ülkesinde üretim ve satış işletmeleri oluşturulan Scania firması ziyaretinde, süspansiyon sistemi üreticisi olarak ülkemizden sadece Aktaş Holding yer aldı.

 

06 - 08 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ziyarette, Scania tarafından uygun bulunan Türkiye'deki 18 firma temsil edilirken, heyet yaptığı görüşmeden son derece verimli geri dönüşler almayı başardı.

 

"Karşılıklı İşbirliklerini Geliştirebiliriz"

TAYSAD tarafından gerçekleştirilen Scania ziyaretinde, hava süspansiyon sistemleri üreticisi Türkiye'den katılan tek şirketin Aktaş Holding olmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, firma ile yapılan görüşmelerin gelecek açısından önemli veriler ortaya çıkardığını belirterek, zaman içerisinde karşılıklı ilişkilerin geliştirilebileceğini kaydetti.

 

"Tüm Dünyada Aktaş Ürünlerinin Daha Fazla Kullanılır Olmasını Amaçlıyoruz"

Son derece başarılı geçen görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erol, "Scania firması, Volkswagen grubuna dahil olarak MAN gibi çok önemli ve büyük bir gruba dönüşmüş durumda. Scania tarafından kamyon ve otobüs üretiminde, dünyanın pek çok ülkesin de üretim ve satış işletmeleri oluşturuldu. 100'den fazla ülkede satış-servis ağı da oluşturan grup, 42 Bin'den fazla istihdam ile büyümeye devam eden bir endüstriyel yapıya sahip... Scania, gelecek dönemlerde Aktaş Holding ile işbirliğinin daha gelişeceği ve global bir yapıya dönüşecek çok önemli bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Gelecek dönemlerde yenilikçi ve teknolojik tüm dünyada Aktaş ürünlerinin daha fazla kullanılır olması için bu tür işbirlikleri daha da geliştirilecektir" ifadelerini kullandı.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.