Kapat Ikon
Sami Erol - Önsöz

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım,

 

Günümüz rekabet dünyasında tüm mal ve hizmetlerin üretilmesinde kalitenin yanında verimlilik son derece önemlidir. Kurumsal şirketler açısından mevcut kaynakların en etkin bir şekilde kullanımına önem verilirken, müşterilere en iyi hizmeti sunmak için tüm değer yaratmayan masraflardan arındırılmış, verimlilik analizlerinin doğru yapılarak; maliyetlerin azaltılması yöntemi sıklıkla uygulanmaktadır.

'Yalın Üretim' modeli olarak bilinen bu yöntem ile şirketler, uygun kalitede ürün için üretim süreçlerini yürütmeyi hedeflerken, müşteri taleplerine de en hızlı ve etkin şekilde yanıt verebilmeyi, her türlü israfın ortadan kaldırılması sayesinde de, sürekli iyileşme yöntemlerini ortaya koymayı planlamaktadır.

Aktaş Holding olarak, kurulduğumuz günden bu yana başta müşterilerimizle olmak üzere, mevcut tüm paydaşlarımızla olan ilişkilerimizde önce güven ve kaliteyi ön plana çıkarırken, aynı zamanda ürettiğimiz her bir ürün ve hizmette, 'yalın' bir yaklaşım sergileyerek olası israflardan kaçınmayı, elimizdeki kaynakları da en etkili ve doğru şekilde değerlendirmeye özen gösterdik.

Her geçen gün küreselleşen dünya ekonomisinde, şirketler hem ulusal düzeyde hem de uluslararası düzeyde sürekli rekabet içerisinde olduğu rakipleri karşısında, bir adım öne çıkabilmek adına kendisine en uygun üretim ve hizmet modellerini tercih ederken, Aktaş Holding olarak toplam kalite yönetimi ve sürdürülebilir başarıyı önemseyen yaklaşımımızla, bugüne dek faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda ön plana çıkmayı başarmış durumdayız.

Elbette ki kurumsal şirketlerin geleceği için sürekliliği olan başarılar sağlayabilmesi, yeni üretim modelleri ve üretim sistemleri geliştirerek; pazarda fark yaratması önemlidir. Bunun için kurumların ana eksenindeki kalite ve verimliliğin sağlanması, stratejik olarak uygulanan tüm yönetim ve üretim modellerinde, israfa dayalı kayıpların sürekli azaltılıp; ortadan kaldırılmasıyla doğrusal bir ilişkiye sahip olacaktır.

Tüm bu iş süreçlerini kapsayacak şekilde, mevcut yapıyı ele aldığımızda Aktaş Holding, hizmet verdiği sektörlerde global piyasanın baş oyuncularından biri olmayı başarırken, gerek sektördeki yetkinliği ve tecrübesiyle, gerekse de üretim, hizmet ve yönetim kalitesiyle, yalın üretim modelinin tüm unsurlarını bütünüyle yerine getirebilme donanımına sahip olmanın gururunu yaşamaktadır.

 

Saygı ve Sevgilerimle,

Sami Erol / Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.