Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı Toplumsal Fayda Sağlamaya Devam Ediyor

Aktaş Holding bünyesinde, içerisinde yaşadığı topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı, örnek gösterilecek çalışmalarla Bursa’ya ve ülkemize değer katmayı sürdürüyor.

Bilginin öncelikli olduğu, gençlerin kendini yetiştirebilecekleri her alanda, onlara birer umut ışığı olmayı amaçlayan Aktaş Eğitim Vakfı, bugüne dek yürüttüğü birbirinden başarılı faaliyetlerle, kuruluş amacına uygun adımlar atarken, attığı her adımda da aynı coşku ve heyecanı yaşayarak geleceğe yürüyor.

Aktaş Eğitim Vakfı yapmış olduğu tüm çalışmalarda, Aktaş Holding’in desteklerinin yanı sıra maddi-manevi hiçbir şekilde beklentisi olmayan kişilerin katkılarıyla, eğitim başta olmak üzere; çok çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel içerikli projeler ortaya koyarken, özellikle doğal çevrenin korunması adına da çok önemli sorumluluklar üstlenmektedir.

Ülkemizin geleceği olan genç nesle daha iyi bir gelecek sunmak adına, elinden gelen tüm gayreti büyük bir ciddiyetle gösteren Aktaş Eğitim Vakfı, aydınlık geleceğimizin umutlarını yeşertecek nitelikli projeler geliştirerek, onlara olan güvenini ve inancını kararlılıkla gösteriyor.

Aktaş Eğitim Vakfı bu doğrultuda, özellikle öğrenim aşamasındaki yetenekli ve başarılı, ancak maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere yönelik, eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak ve topluma yararlı olmalarını sağlamak üzere burs desteği sağlarken, şehir merkezleri dışında büyüyen çocukların da sosyal hayata kazandırılmasını amaçlayan çeşitli yarışma ve organizasyonlar düzenlemeyi ihmal etmiyor.

Bu kapsamda, Orhaneli Belediyesi ile birlikte hayata geçirilen ve ilçedeki çocuklarla gençlerin, fotoğraf çekme noktasındaki yeteneklerini ortaya çıkararak, en güzel karelerin sergileneceği “Köyümün Renkleri” isimli fotoğraf yarışmasının, bölgedeki çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılaşması, Aktaş Eğitim Vakfı adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Aktaş Eğitim Vakfı, önümüzdeki yıllarda da ilk günkü heyecanla ve gayretle, aydınlık geleceğimiz olan gençlere, toplumumuza ve doğaya değer katacak birbirinden kıymetli projeleri hayata geçirmeye devam edecek…

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.