Kapat Ikon
Techno Aktaş, Moldovalı Paydaşlarıyla Eğitimde Buluştu

Aktaş Holding'in Bulgaristan'da yer alan ve bölgeye yönelik hava süspansiyon körükleri üretimi gerçekleştirdiği üretim üssü Techno Aktaş, belirli periyotlar halinde gerçekleştirdiği eğitim programlarıyla, bölgedeki müşterilerini bir araya getirmeyi sürdürüyor.

Techno Aktaş son olarak, Moldovalı müşterilerle bir araya gelirken, eğitime müşterilerin alt bayileri ve servisler de katıldı.

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde, 18-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programının ilk gününde, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da katılımcılarla bir araya gelirken, açılış konuşmasını yapan Erol, Aktaş paydaşlarıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirilen bu tip eğitimlerin, birlikteliği sağlamak adına önemli olduğunu vurguladı.

Aktaş Holding’in şirket tanıtımı, ürünlerle ilgili teknik eğitim, marka bilinirliğini arttırıcı paylaşımlar ve markanın/ürünlerin üstün özelliklerinin paylaşıldığı buluşma oldukça verimli geçerken, gün boyu süren eğitimlerin ardından, tüm katılımcılar akşam yemeğinde bir araya geldi.

“Paydaşlarımızla Buluşmalarımız Devam Edecek”

Techno Aktaş’ın Moldovalı paydaşlarıyla buluşmanın ikinci gününde, tüm katılımcılar Plovdiv şehir turu organizasyonunda bir araya gelirken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, oldukça keyifli geçen 2 günlük eğitim programının oldukça verimli şekilde sona erdiğini ifade etti.

Techno Aktaş’ın, ilerleyen zamanlarda da bölgedeki paydaşlarıyla bu tip değerli organizasyonlarda bir araya gelmeye devam edeceğini aktaran Erol, organizasyona gelen tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.