Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı'nın Orhaneli'de Düzenlediği Fotoğraf Yarışmasına Yoğun İlgi

Aktaş Eğitim Vakfı tarafından, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen her türlü etkinlik, başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Aktaş Eğitim Vakfı’nın kısa süre önce hayata geçirdiği ve Bursa’nın dağ ilçelerinden biri olan Orhaneli’ deki çocukların ve gençlerin, sosyal hayata yönelik kazanımlarının arttırılması ile kırsal kesimde yaşayan gençlerin fotoğraf çekme noktasındaki yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını amaçlayan fotoğraf yarışması, bölge sakinleri tarafından büyük ilgi görüyor.

06 Temmuz tarihinde başlayan ve 25 Eylül tarihine dek sürecek olan yarışma için Aktaş Eğitim Vakfı, Orhaneli Belediyesi ile ortak bir şekilde hareket ederken, yarışma sonucunda Aktaş Eğitim Vakfı'nca oluşturulacak Seçici Kurul tarafından belirlenecek olan en güzel fotoğraflar da, 12-17 yaş aralığındaki katılımcılardan oluşan yarışma kapsamında çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

“Köyümün Renkleri“ temalı fotoğraf yarışması, başladığı tarihten itibaren Orhaneli köylerindeki gençler tarafından büyük ilgi görürken, aralarından seçim yapmanın zor olduğu birbirinden güzel kareler, şimdiden ortaya çıkmaya başladı...

“Amacımız Gençleri Sosyal Hayata Kazandırmak”

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, özellikle kırsal kesimde yaşayan çocukların ve gençlerin toplumsal hayatta çok daha fazla ön plana çıkabilmesi adına, bugüne dek birçok etkin çalışma yürüttüklerini kaydeden Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, Orhaneli’ de gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasını da bu açıdan çok önemsediklerini söyledi.

İlçedeki çocukların ve gençlerin, yarışmanın başladığı günden bu yana gösterdikleri ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını aktaran Aktaş, yarışma sonuna dek çekilecek olan yüzlerce fotoğrafı şimdiden merakla beklediklerini belirterek, tüm katılımcılara başarı dileklerinde bulundu.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.