Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı, Orhaneli'ndeki Gençlerin Fotoğraf Yeteneklerini Ortaya Çıkarıyor

Aktaş Eğitim Vakfı, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında birbirinden değerli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Aktaş Eğitim Vakfı, sosyal sorumluluk çalışmaları doğrultusunda son olarak, Orhaneli köylerindeki sosyal hayattan uzak olan çocukların ve gençlerin, fotoğraf çekimi noktasındaki yeteneklerini geliştirmek, bu yetenekleri desteklemek ve genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayarak, sosyal hayata kazandırılması ve hayata bakışlarında farkındalık yaratması amacıyla bölgede önemli bir çalışma başlattı.

06 Temmuz tarihinde başlatılan ve 25 Eylül’e dek sürecek olan yarışma için Orhaneli Belediyesi ile ortak hareket eden Aktaş Eğitim Vakfı, yarışma sonucu başarılı olan fotoğrafçıları da ödüllendirerek, bölgedeki çocukların ve gençlerin sosyal hayata kazandırılması yönünde önemli bir adım atmayı hedefliyor

“Gençlerimize Yönelik Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz”

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, sosyal hayatın çok fazla yeterli düzeyde olmadığı bölgelerdeki çocukların ve gençlerin, farklı deneyimlerle toplum içerisindeki etkileşimlerinin arttırılması yönünde çalışmalarına devam edeceklerini belirten Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, bu doğrultuda gerçekleştirdikleri “Köyümün Renkleri” konulu fotoğraf yarışmasını çok önemsediklerini ifade etti.

“Ödüller 14 Ekim’de Sahiplerine Teslim Edilecek”

Orhaneli köylerinde ikamet eden 12-17 yaş aralığındaki katılımcılardan oluşan yarışmaya, her katılımcının en fazla 3 adet fotoğraf çalışmasıyla katılabildiğini aktaran Aktaş, “Yarışma için belirtilen sürenin ardından, 14 Ekim tarihinde başarılı olan ilk 3 fotoğraf için ödüller dağıtılacak. 15 Aralıkta ise bu fotoğrafları sergileyeceğiz. Fotoğraflar için Orhaneli Belediyesi Eğitim Danışmanı Cavit Zırtlan da oradaki başvuruları almakta ve aynı zamanda katılımcılar, info@aktasegitimvakfi.com’a da çektiği fotoğrafları yönlendirebilirler. Aktaş Eğitim Vakfı olarak bu tip çalışmalarımıza ilerleyen dönemlerde de devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.