Kapat Ikon
Aktaş Çocuklarının Havuz Keyfi

Yaz günlerinin gelmesiyle birlikte, çalışanlarına ve ailelerine yönelik birbirinden farklı organizasyonları hayata geçiren Aktaş Holding, Yaz Spor Akademisi çalışmaları kapsamında, çalışanların çocukları için yüzme kursları başlattı.

İlkokul çağındaki çocuklar için başlatılan yüzme kursları, haftada 3 gün boyunca Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile Atıcılar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilirken, Aktaş Holding miniklerinin havuzla ilk buluşma anı, renkli görüntülere sahne oldu.

Aktaş Holding çalışanlarının da, 5-14 yaş aralığındaki çocuklarını yalnız bırakmadığı kursun ilk gününde, çocukların heyecanı yüzlerinden okunurken, aileleri de çocuklarını keyifli görmenin mutluluğunu yaşadı.

“Yaz Spor Akademisi Etkinlikleri Sürecek”

Aktaş Holding Yaz Spor Akademisi çalışmaları doğrultusunda, farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyleyen Aktaş Holding İnsan Kaynakları Takım Lideri Tuğba Demirsu Yücetürk, çalışanların talepleri doğrultusunda çocuklarına yönelik yüzme kursuyla bu etkinliklere start verdiklerini belirterek, organizasyona katılan tüm personele ve çocuklarına teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.