Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Çin'de "23 Nisan" Coşkusuna Katkı

Aktaş Holding, uzak doğunun en önemli ticaret üslerinden biri konumundaki Çin’de, 2009 yılında hizmete açtığı körük üretim tesisinin ardından, bölgedeki sosyal ve ekonomik anlamda gerçekleştirilen birçok organizasyonda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding, Çin’in Şanghay (Shanghai) kentinde, Türkiye Cumhuriyeti Şanghay Başkonsolosluğu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen ve Türk çocukları ile yabancı çocukları buluşturan şenliğe sponsor olarak, çocukların coşkusuna katkıda bulundu.

“Shanghai Community International School Hongqiao” kampüsünde düzenlenen organizasyonda, Türk ve yabancı öğrencilerin “Benzeşen Türkiye ve Çin“ konulu resimleri sergilenirken, Türkiye ve Çin milli marşlarıyla başlayan etkinlik, Türk ve yabancı öğrencilerin hazırlığını yapmış oldukları şarkı ve dans gösterileri ile devam etti.

Şenlikte ayrıca, en güzel performansı sergileyen öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Şanghay ve çevre şehirlerde gelen Türk ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği organizasyon, heyecan ve coşku dolu anların yaşanmasına sahne oldu.

Şenlikte konuşma yapan Türkiye Cumhuriyeti Şanghay Başkonsolosu Özcan Sahin de, gönüllü katkılar sayesinde hazırlanan bu güzel günde, emeği geçen tüm dostlara teşekkürlerini iletti.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.