Kapat Ikon
Çalışanlarımızdan Haberler - İlhan Bulut

İlhan Bulut

Görevi: Mikser Vardiya Amiri

Soru 1-) Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Cevap: 1973 yılı Bursa doğumluyum. Tophane Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldum. Halen Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olarak eğitimimi sürdürüyorum.

Soru 2-) Aktaş Holding'e ilk başvurunuzda neler hissettiniz?

Cevap: Aktaş Holding'e büyük ve kurumsal bir firma olduğu için müracaat ettim. Burada çalışan arkadaşlarımın tavsiyesiyle kurumla iletişime geçtim. İlk olarak Kalite Ambar Sorumlusu olarak göreve başladım. Daha sonra bölümler ayrıldığı için Ambar Bölümü'ne geçtim. 2005 yılından itibaren de Mikser Bölümü'nde Vardiya Amiri olarak görevime devam ediyorum.

Soru 3-) Aktaş Holding bünyesinde ne kadar süredir göre yapıyorsunuz?

Cevap: 11 yıldan beri Aktaş Holding bünyesinde göre almaktayım.

Soru 4-) Hangi alanlarda çalıştınız?

Cevap: Aktaş Holding bünyesinde Kalite Ambar Bölümü'nde görev aldım. Şuanda da Mikser Bölümü'nde Vardiya Amiri olarak çalışıyorum.

Soru 5-) Aktaş Holding sizin için ne ifade ediyor?

Cevap: Aktaş Holding büyük bir firma ve benim için gelecek vadediyor. Geleceği, vizyonu ve hedefleri büyük bir firma. Burada çalışmaktan dolayı mutluyum. Zaten 11 yıldan beri burada çalışmam bunun açık bir göstergesi. Burada hayatımın birçok ilklerini yaşadım. Burada kazandığım ücretle hayatımda birçok şey yaşadım. Ev, araba satın aldım. 2. çocuğum burada kazandıklarımla hayata merhaba dedi. Maddiyatla ölçülebilecek şeyler belki bunların birçoğu ancak benim için son derece önemli olgular. Geleceğimi burada planladım. Planlamaya da devam ediyorum. Örneğin benim neyim eksik diye düşünerek burada bir karar aldım. Aktaş Holding bünyesindeki çalışma arkadaşlarıma danışarak, Açık Öğretim eğitimimi tamamlamam gerektiğini konuştuk. Hayatımda bir tek diplomam eksik diye düşündüm ve bunu tamamlamak için 2010 yılından beri eğitimimi sürdürüyorum.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.