Kapat Ikon
Sami Erol- Önsöz

Çok Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Kıymetli Aktaş Paydaşımız;

Hizmet verdiği tüm bölgelerde; ülkeye, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katmayı sürdüren Aktaş Holding, gelecek yolculuğuna devam ederken, yola çıktığı ilk gün kendisine belirlemiş olduğu, “sürdürülebilir başarı” hedefinden en ufak bir taviz dahi vermeden, çalışmalarını tüm kararlılığıyla sürdürüyor.

Şirketimiz, yenilikçi ve değişim odaklı anlayışıyla, hizmet verdiği sektöre, gelecekle bugünü bütünleştiren inovatif ürünleri, alanında yetkinliğe sahip insan gücünü, küresel firmalara rol model teşkil eden sürdürülebilir ekonomik büyüme modelini sunarken, sahip olduğu değerleriyle de, ulusal ve uluslararası alanda söz sahibi olmanın sorumluluğunu üst seviyeye taşımaktadır.

Mükemmellik anlayışıyla hareket ettiğimiz ve ülkemizin de vizyonuna paralel olarak ilerlediğimiz 2023 yolculuğumuzda,  global bir şirket olarak tüm faaliyetlerimizde önceliği, her koşulda “müşteri memnuniyeti” esaslı belirlerken, yaşadığımız coğrafyaya değer katacak çalışmalarla da, kurumsal sosyal sorumluluk ilkelerimizi özenle yerine getirme gayreti içerisindeyiz.

Aktaş Holding’in değer zincirine, her geçen gün yeni bir halka daha ekleme konusunda, hepimize büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu konuda Aktaş ailesinin tüm bireylerinin, üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceği inancındayım.

Bugünkü ve gelecekteki tüm faaliyetlerimizde, sürdürülebilir başarıya odaklanan karar mekanizmasını en doğru şekilde yönetip, en faydalı sonuçları alarak, var olan hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız.

Aktaş Holding olarak çıkmış olduğumuz bu zirve yolculuğunda temel önceliğimiz; üretim, satış, pazarlama, planlama, İK, tedarik, strateji, iletişim gibi tüm parametrelerin her birinde mevcut verimliliğimizi ve başarımızı korumaya devam ederek, mevcut süreci ilk günkü kararlılıkla sürdürmek olacaktır.

Saygı ve Sevgilerimle,

Sami Erol

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Başkanı

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.