Kapat Ikon
Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi Kariyer Günleri'nde Öğrencilerle Buluştu

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, farklı eğitim – öğretim kurumlarında gerçekleştirilen ve öğrencilerin kariyer yolculuklarına yön gösterecek kariyer günleri organizasyonlarında, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Aktaş Holding son olarak, Uludağ Üniversitesi’nin en önemli etkinliklerinden biri olan ve 40 firmanın yer aldığı “Kariyer Günleri” organizasyonunda, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

11-12 Mart tarihleri arasında, Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yer alan, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, öğrenciler firmalara ayrılan stant alanlarında full time -part-time ve staj imkânı bulabilmek için katılımcı firma yetkilileriyle görüşmelerde bulunurken, organizasyonda Aktaş Holding standı öğrencilerden büyük ilgi gördü.

“Her Fırsatta Öğrencilerle Bir Araya Gelmeye Devam Edeceğiz”

2 gün süren Kariyer Günleri etkinliğinin, Aktaş Holding adına başarılı bir şekilde sonuçlandığını belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, öğrencilerin kariyer hayatına önemli bir katkı sağlaması hedeflenen bu tip organizasyonlarda yer almaya büyük önem gösterdiklerini kaydetti.

Geleceğimiz olan öğrencilerin, kariyer planlamalarını doğru bir şekilde yapmalarının, hem kendileri, hem de ülkemiz açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Erol, her anlamda kendini yetiştirmiş, bilinçli, ve hedefleri olan bireylerin, toplumun gelişmesi noktasında önemli bir yeri olduğunu ifade etti.

 

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.