Kapat Ikon
Aktaş Holding'den 'İşini Şansa Bırakma Zirvesi'ne Destek

Aktaş Holding, gençlerin kariyer yolculuklarına yön verecek çeşitli organizasyonlarda, öğrencilerle ve geleceğin girişimcileriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Aktaş Holding son olarak, Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu tarafından gençlerin doğru bir kariyer planlaması yapabilmeleri ve iş dünyasının tecrübeli isimleriyle bir araya gelebilmelerine olanak sağlayan, ‘4.İşini Şansa Bırakma Zirvesi’ne sponsor desteğinde bulundu.

Bu yıl 4.sü düzenlenen organizasyon, ‘İnovasyon’ ana temasıyla, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirilirken, Aktaş Holding’de organizasyonun düzenlendiği alanda açmış olduğu stantta öğrencilerle buluştu.

Organizasyon kapsamında, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Aktaş Holding standını da ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Aktaş’a teşekkürlerini iletirken Pala, Aktaş personeliyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Gençlere Desteğimiz Devam Edecek”

Gençleri bir araya getiren bu değerli organizasyonun, gerçekleşmesinde emeği geçen BKK Gençlik Meclisi’ne teşekkürlerini ileten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding olarak, hemen her platformda gençlerle buluşmaya gayret ettiklerini anımsattı. Geleceğimizi oluşturan genç neslin, kariyer planlamalarını doğru bir şekilde yapmalarının önemine vurgu yapan Erol, gençleri girişimciliğe teşvik ederken, Aktaş Holding’in gençlere olan desteğinin süreceğini kaydetti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.