Kapat Ikon
Aktaş Holding Çalışanları "Beyaz Cennet"te Stres Attı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, belirli aralıklarla düzenlediği organizasyonlarla personelini bir araya getirerek,  çalışanlar arasındaki birlik ve beraberlik ruhunun gelişmesine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Aktaş Holding son olarak, Bursa’da hizmet veren çalışanların katılımıyla, beyaz cennet Uludağ’a gezi organizasyonu gerçekleştirdi.

1 Mart günü yapılan etkinlikte Aktaş personeli, eşleri ve çocuklarıyla bir arada olma fırsatı yakalarken, Aktaş ailesinin Uludağ buluşması, son derece keyifli anlara sahne oldu.

Aktaş personelinin günübirlik olarak gerçekleştirdiği ziyarette, katılımcılar Uludağ’da beyaz örtünün ve kayak yapmanın keyfini doyasıya çıkartırken, gerçekleşen eğlenceli programdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Zaman zaman düzenlenen bu tip organizasyonların, verimliliği arttırma adına oldukça önem taşıdığını belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da çalışanların stres atmasına olanak sağlayan organizasyonları, ilerleyen dönemlerde de gerçekleştirmeye devam edecekleri müjdesini verdi.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.