Kapat Ikon
Aktaş Holding, BAU 2015 Fuarı'nda Ses Getirdi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, sektöründe dünyanın önde gelen fuar ve organizasyonlarında başarıyla boy göstermeye devam ediyor.

Aktaş Holding son olarak, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen ve dünyanın lider yapı ve inşaat malzemeleri fuarı konumundaki “Bau Münih 2015” organizasyonunda ülkemizi temsil etti.

19-24 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuar, pek çok ülkeden ziyaretçi akınına uğrarken, özellikle Türkiye’den çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi de fuarda yer aldı.

5 gün süren organizasyonda, Aktaş Holding’i İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ile Akizo İşletme Müdürü Mustafa Dalgıç temsil ederken, fuar süresince çok sayıda firma ile işbirliği görüşmeleri gerçekleştirildi.

“Akizo, Sektöre Çok Önemli Katkılar Sağlamaya Devam Edecek”

Organizasyon boyunca, çok sayıda firma ile yenilikçi teknoloji ve ürünlerle ilgili görüşen Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, fuarda üst düzey pek çok firma yöneticisiyle bir araya gelme fırsatı buldu.

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda bulunan Akizo’nun, EPDM Membran markası Linelfex ile ilgili çok önemli işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdiklerini belirten Erol, “Sürdürülebilir kalkınmanın zorunluluğu olan doğal kaynakların korunması için özellikle sınırlı olan temiz su kaynaklarının korunmasında, EPDM Membran kullanımı son derece önemlidir. Akizo Lineflex markasıyla, BAU fuarında çok önemli bir pazar fırsatı olduğunu tekrar görmüş olduk. 2015 yılı ve sonraki dönemler geleceğin en önemli konularından olan su yönetiminde, su yalıtım yoluyla Akizo, sektöre çok önemli katkı sağlamaya devam edecektir” diye konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.